CL MEDIA

& relations

Medierådgivning

Camilla Lykke,

online kommunikations konsulent

Jeg brænder for at hjælpe virksomheder med deres markedsføringsstrategi, så de opnår bedst mulige resultater.
Min ekspertise er især på de sociale medier, hvor jeg udover strategisk arbejde, også beskæftiger mig med content creation – 
både videoproduktion og grafisk arbejde til betalt og organisk indhold.
Derudover kan jeg hjælpe din virksomhed med Facebook & Instagram annonceopsætning, samt en ny hjemmeside med SEO optimeret indhold.

Min rådgivning foregår på et holistisk plan, og jeg kan hjælpe din virksomhed med at få skabt en rød tråd – på tværs af kanaler og platforme.

Online strategi

Få styr på din online strategi

Er din virksomhed tilstede online, har du brug for en strategi. Få udarbejdet en plan for, hvor du skal lægge din energi, din tid og dine penge. Med en plan bliver du skarp på dit brand og kan arbejde professionelt hele vejen rundt.

contentcreator

Indholdsproduktion

Har du brug for en content creator, så har jeg erfaring med video- og billedeproduktion, samt grafisk arbejde til Facebook, Instagram, Youtube og nyhedsmails. 

Fb annoncering

Facebook & Instagram annoncering

Få hjælp til annonceopsætning, samt udarbejdelse af indhold til annoncer.

Hjemmesideudvikling

Ny hjemmeside?

CL Media & Relations kan hjælpe dig med at få den hjemmeside du drømmer om. Efter fælles genemgang af ønsker og krav, bygger vi din hjemmeside fra bunden i WordPress – med SEO optimeret indhold, så du kan nå dine idealkunder.

Online strategi